De zi cu zi

5 to go îți îmbunătățește ziua cu o cafea bună

Mi-am promis de foarte mult timp că atunci când îmi voi face blog, voi scrie despre cafenelele 5 to go. Și blogul este deschis și eu tot nu am apucat să scriu despre ei.

Pentru că este dimineață și pentru că știu că îți dorești foarte mult o cafea dacă nu ți-ai cumpărat/făcut deja una, vezi că în mai mult de 15 locații, în București, dar și în țară găsești coffee shop-uri, pe numele lor 5 to go, care te așteaptă cu cea mai bună cafea.

Dimineața, înainte de serviciu, la prânz după facultate sau după-amiaza înainte de 6, cei mai simpatici și mai vorbăreți oameni te servesc cu o cafea perfectă cu mai multe arome: toffee crunch, cocos, amaretto, vanilie, caramel și pe celelalte te las să le descoperi tu. 🙂

Ah, nu vrei cafea?

Poți alege și altceva, cum ar fi limonadă, atât făcută acolo, cu mentă, cât și la sticluțe vintage, carbogazoasă, fresh de portocale, 2 sticluțe de apă San Benedetto, suc de aloe vera, Red Bull, ceai cu arome, ceai asiatic, lapte cald cu scorțișoară, chai latte original flavoured.

Au și mâncare?

Au și mâncare. Au și sandviciuri foarte bune. Eu am mâncat cu pui și bacon. Dar mai au câteva sortimente pe care merită să le încerci.

De asemenea, poți să iei și biscuiți cu cereale Alka, Brownie, 3 mini croissants, prăjitura casei Alka, 2 chocolate chip cookies, 2 brioșe, iaurt cu cereale sau 3 coffee biscuits.

Meniul îl găsești și aici.

ok. Și cât COSTĂ produsele de la 5 to go?

Exact 5 lei. Orice produs este 5 lei. Și nu te poți plânge de vreo diferență calitate-preț. 😀

Aici găsești locațiile Coffee shop-urilor 5 to go, dar îți recomand să le urmărești pagina de facebook, pentru că te va surprinde să vezi cât de repede se pot extinde. Iar pentru cei care vor să lucreze din cafenea, vezi că pe Buzești 22 găsești și un concept store unde poți să stai cu laptop-ul pentru că ai și prize.

Aștept în comentarii să îmi spuneți dacă ați fost și cum vi s-a părut?

 

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: