De zi cu zi,  Fashion

Cum de nu au femeile cu ce să se îmbrace

Legenda spune că, de când sunt pe Pământ, femeile nu au știut și nu au avut cu ce să se îmbrace. Nu există femeie care să nu fi spus o dată că nu are cu ce să se îmbrace. La o petrecere, la o lansare de restaurant, la plimbare sau chiar la shopping, există șanse de 90% să nu le placă nimic din șifonier.

cum de nu au femeile cu ce să se îmbrace?

Eu mă confrunt cu această problemă de ceva timp încoace zilnic și știu că trebuie să ajung la cumpărături să îmi iau lucruri noi, dar nu găsesc timpul și nici nervii necesari.

Plus că, în ultimele 2 luni, am făcut curățenie în șifonier de 3 ori, poate, poate mai scap de haine. Dar știi cum e? Nu o dai pe aia că parcă o mai porți, nu o dai pe cealaltă că îți place, nu o dai că e primită cadou de la a 15-a rudă și ai sentimente pentru ea, nu o arunci, pentru că pur și simplu nu. Și iar îți dai seama că nu ai făcut nimic și că nu ai loc să îți pui noile achiziții.

Iar shopping-ul…. E o bătaie de cap în plus dacă ești și pretențioasă. Trebuie să vezi fiecare magazin, să te îmbraci, să te dezbraci, să încerci 1000 de haine din fiecare magazin, să ajungi la concluzia că tot primele 3 probate ți-au plăcut și realizezi la un moment dat că ai stat 5 ore în care nu ai făcut mare lucru. Plus că rămâi fără bani.

Și acum nu vorbesc de pițipoancele alea care sunt „Iubiii, nu-i așa că îmi mai dai 1000 de lei să îmi cumpăr și toată Bershka?”. Vorbesc de tipele care au banii lor, nu banii lui iubi. Sau banii tatălui lui iubi. Că și tatăl lui iubi trebuie să împartă banii cu mama lui iubi care vrea și ea 1000 de lei pentru țoalele alea din nu știu care magazin. Și tatăl lui iubi s-ar putea să nu mai dea niciun ban și să se înece în bere ieftină la butoiaș cu banii de pe hainele fetelor.

Revenind, niciodată o femeie nu o să fie mulțumită de câte haine are în șifonier, nu o să își dorească niciodată să arunce sau să dea de pomană și tot timpul o să se plângă că nu are cu ce să se îmbrace. Pentru că este în gena noastră. Așa suntem noi, niște sclifosite, dar numai la haine. 😀

4 comentarii

  • Anghel

    E bine că la băutură sau la altele nu sunteți sclifosite (; te înțeleg perfect. Oricum eu nu am purtat niciodată hainele nici unei rude. Dar totuși doamne ce-mi mai place să scap de toate hainele și vechiturile că multe mai am obțin un preț pe ele și îmi iau ceva extra nou ca viața să meargă înainte că de nu ne înecăm, eu cel puțin mă înec în gunoaie. Si consider că mă pricep la trieri iar site-urile de specialitate mă mai ajută și ele.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: