cărți
De zi cu zi

5 cărți motivaționale pentru o lectură de seară

Am promis în această postare că o să vorbesc mai multe despre câteva cărți motivaționale pe care le consider foarte bune și care m-au ajutat.

Singurul lucru cu care am rămas din liceu este reprezentat de orele de turism din care chiar am avut ceva de învățat, pentru că erau tot timpul interactive și primeam de fiecare dată noi sfaturi, atât de carieră, cât și de viață. Pe atunci nu credeam că mă vor ajuta cu ceva.

Cărțile motivaționale au fost laitmotivul liceului, pentru că trebuia să prezentăm câteva la sfârșitul fiecărui semestru. Au fost ceva atipic pentru mine, dar cum citeam tot ce prindeam la mână, am zis să le dau o șansă și bine am făcut că mi-au fost de mare ajutor. Am continuat și după liceu să le citesc și i-am atras și pe alții să o facă.

În continuare, o să las o listă cu ce am citit și recomand pentru o lectură de seară:
  1. Cum să spui NU acasă, la serviciu, prietenilor, în viața de zi cu zi” de Marie Haddou – a fost singura care m-a scos din starea mea de timiditate continuă și care m-a adus cu picioarele pe pământ arătându-mi că nu trebuie să mulțumesc pe oricine și că trebuie să spun „nu” atunci când ceva nu îmi place
  2. „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” de John Grey – este cea mai bună carte pentru cupluri. Este puțin tehnică, dar este ușor de citit. Te ajută să înțelegi de ce tot timpul există certuri în relații și cum le poți remedia.
  3. „De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă?” de Allan Pease și Barbara Pease – este va mai light decât cea de mai sus. Este pe caterincă și ia în râs toate problemele de cuplu. Ușurică, de seară sau de vară.
  4. „Fetele rele obțin tot ce vor, fetele bune nu pierd nimic” de Ute Ehrhardt – este girly style.
  5. „Secretele succesului” de Dale Carnegie – cei de la Self Trust Academy sunt vinovați, pentru că m-au făcut să îmi cumpăr această carte împreună cu Cosmin și pe mine cel puțin m-a ajutat mai mult decât îmi imaginam. Nu ai cum să citești această carte fără să îți iei notițe!

Cam acesta este topul meu în materie de cărți motivaționale. Dacă mai ai vreo idee și vrei să îmi recomanzi ceva, nu ezita să folosești secțiunea de comentarii de mai jos.

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: