Evenimente,  Social Media

Hai la Mobifest 2016 – The Future of Mobile

De când mi-am deschis blogul sunt non-stop online să văd ce evenimente mai apar, să nu pierd nimic. Și atunci când știu că efectiv nu mai am ce să văd, tot mă uit, că poate, poate… Iar aplicațiile de tot felul sunt binevenite oricând, mai ales când devii addicted de online. 🙂

Ieri am văzut că a postat Claudia despre Mobifest. Știam că este un eveniment organizat de Evensys, dar cum sunt nouă în breaslă nu știam exact ce presupune și nici că pot participa și eu.

Ce este mobifest 2016?

Mobile Awards Romania este un eveniment marca Evensys care se desfășoară pe data de 14 aprilie la Ramada Bucharest Parc. Aici vor fi premiate cele mai bune aplicații apărute în ultimul an.

De asemenea, ai ocazia să îi cunoști pe speakerii acestei ediții, cum ar fi Rob Thurner, founding partner la Burn the Sky, Maia Novolan, Managing Director la Syscom Digital, Gabriel Patru, Head of Strategy la MEC și Florin Stoian, General Manager la Yellow Menu.

Poți să înscrii o aplicație apărută în ultimul an aici dacă știi că merită un premiu, până pe 27 martie. Eu zic că merită măcar încercat. Între 28 martie și 7 aprilie are loc jurizarea și poate ne vedem la eveniment e 14 cu premiul în brațe.

Tot aici poți să soliciți și o invitație gratuită la gală dacă vrei doar să vezi cum se desfășoară un eveniment Evensys, iar aici ai programul complet.

Ți-am făcut de lucru pe 14 aprilie?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: