De zi cu zi

Dragostea are limite

*spoiler alert: dacă te aștepți la un articol siropos, poți deja să închizi pagina

Toate cuplurile sufocante îmi vor sări în cap. Dar da, dragostea chiar are limite. Bunul simț.

Să începem cu o definiție din DEX a cuvântului „limită”, pentru că am observat că mulți nu știu ce înseamnă:

LIMÍTĂ, limite, s. f. 3. Fig. Punct până la care pot ajunge posibilitățile, facultățile intelectuale, mijloacele etc. cuiva.

Acum că am clarificat și ce semnifică acest cuvânt, o să fac o mică clasificare a limitelor dragostei în mediul social și urban:

facebook

„Păi, cum, domne? Nici aici nu mai am voie să postez ce îmi doresc?”

Ei, cum să nu!? Cât mai multe poze cu iubita care a primit toate cadourile din lume de la tine, pentru că ești iubitul perfect (și cu bani, și fără imaginație), sau cât mai multe poze cu tine îmbrăcat classy și cu buchete de flori și plușuri pentru ea (dar în weekend mâncând shaorma și rupându-te prin hanuri).

De fapt, de ce nu și câteva colaje cu poze de când erați mici și nici nu vă cunoșteați și până acum. Pentru că dragostea e tot timpul.

metrou

Nu sunt cea mai plăcută persoană cu care te poți întâlni la metrou dimineața. Pe lângă plăcerea oamenilor de a sta pe partea stângă a scării rulante (mai ales la Piața Victoriei), în ultimii ani au apărut anumite specimene de oameni care se iubesc mai ceva ca în filme.

Zgomotos, unii peste alții (la propriu) pe scaune, dându-și palme (din iubire, bineînțeles). Chiar dacă observați că toată lumea din jurul vostru vă face loc, lăsându-vă singuri, să nu credeți că e de la zgomot sau ceva. Lumea nu mai știe cum să se iubească în ziua de azi.

pub-uri

Asta e o poveste. Pentru că atunci când ajungi în acest punct, cel mai probabil ai nevoie de o cameră cu el. Hormonii sar pe tine când îl vezi, ți se face cald și începi să transpiri când stă lângă tine, nu mai poți să te abții și hop-țop! ești deasupra lui.

Toată lumea strigă la voi că e o idee bună să vă luați camera aia, dar voi nu percepeți dragostea fără public.

Voi ce „povești de dragoste” aveți?

2 comentarii

  • Lorena

    Eu am un alt tip de *poveste de dragoste* de relatat. Despre cei care sunt atat de indragostiti de muzica lor, incat o asculta si in biblioteca. Si eu fac asta sometimes, dar la un volum de bun simt.
    O sa imi fac un name tag cu DA, SE AUDE.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: