Evenimente

#Peripetiicumine: Cum a fost la deschiderea noului restaurant Blue Fig?

Joi seara, 17 martie, am fost la deschiderea noului Restaurant-lounge Blue Fig, invitată de Irina și de fetele de la HTag PR. După ce, cu o seară înainte, mi-am încercat jumătate din hainele din șifonier și l-am pus pe Cosmin să mă ajute cu ținuta, căci aveam dresscode smart casual, ne-am prezentat amândoi pe la ora 20:00 pe covorul roșu din fața restaurantului.

Blue Fig este un restaurant, bar & lounge deschis în peste 10 țări, printre care Australia, America și Iordania, și care a adus și la noi o notă prezentabilă și sofisticată.

Seara a fost împânzită de lume bună, printre care Cătălin Botezatu, Crina Matei, Alexandra Ușurelu, Mihai Albu și alții. Am fost încântați și distrați de Magicianul Verdini și de DJ Dragoș Vulgaris și am fost primiți cu un concert semnat Antonia & Band.

Cum sunt o fire care nu crede până nu vede, Antonia mi-a șters toate dubiile în legătură cu concertul, reușind să mă lase fără cuvinte. Și nu glumesc. E musai să mergeți la un concert al Antoniei! Eu cu siguranță o să mai repet experiența.

Amplasare?

Blue Fig se află pe Știrbei Vodă nr. 4, lângă Sala Palatului și foarte aproape atât de Metroul de la Piața Romană, cât și de cel de la Universitate.

Atmosferă?

Restaurantul este organizat pe două etaje, parter și subsol, oferind o atmosferă intimă. Mă bucur că nu se fumează înăuntru și că sunt spații amenajate în afara restaurantului unde poți fuma în liniște la un cocktail.

Fiind un restaurant destul de intim, este perfect pentru petreceri private și corporate, dar și pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi.

Meniu?

Există două meniuri, unul pentru restaurant și celălalt pentru băuturi. Recunosc, prețurile mi-au părut cam măricele, însă și locația este de așa natură. Mâncarea a fost foarte gustoasă, oferind o multitudine de gusturi. Am încercat de la tarte cu somon și icre roșii, tarte cu brânză, inele de calamar și creveți până la fructe în ciocolată și coșulețe de ciocolată umplute cu cremă.

Meniul este preparat cu grijă de Bucătar chef Alhamoui Moumen (Rafa). De origine sirian, Alhamoui Moumen este cunoscut între bucătari sub pseudonimul Rafa și este bucătar în România din 2008.

Vă recomand o seară liniștită în compania persoanelor dragi în Restaurantul blue fig!

Vă las mai jos câteva fotografii realizate de Silviu Pal. 😀

Blue Fig - Meniu - Andreea Tudor

 Blue Fig - Verdini - Andreea Tudor

Blue Fig - Andreea Tudor

3 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: