De zi cu zi

De la turism la drept și de la drept la blog

La prima vedere turismul, dreptul și blog-ul nu par să aibă vreo legătură. Dar toate au în comun dezvoltarea personală, dezvoltarea abilităților de comunicare și networking-ul.

Am primit multe întrebări de-a-lungul timpului de genul: „ce treabă are turismul cu dreptul?” sau „de unde până unde drept când tu termini turismul?”

De ce turism?

Prima mea pasiune a fost și încă este să călătoresc.

Având în vedere că liceul pãrea foarte bun pentru acea vreme, iar economia nu îmi surâdea, am ales turismul. Și bună alegere am făcut, căci m-a ajutat mult în dezvoltarea personală.

La turism, m-am confruntat pentru prima dată cu un teanc de cărți motivaționale pe care le recomand mai departe (revin cu un articol pe tema asta)În liceu nu înțelegeam cu ce mă vor ajuta, dar n-aș fi știut să mă comport și să port o discuție așa cum o fac acum fără ele. Am citit de la cărți pentru menținerea unei relații cât mai bune cu partenerul până la cărți despre succes, realizarea unei bune prezentări ori despre vorbitul în public.

De ce drept?

La începutul clasei a 12-a nu știam ce vreau să fac mai departe. Gândindu-mă la ce facultăți sunt, mi-a surâs dreptul și am zis „de ce nu?”.

S-a dovedit a fi cea mai bună alegere, pentru că în acest moment este singurul lucru care îmi testează limitele. Dar despre aceste limite voi vorbi într-un alt articol.

De ce blog?

Ideea de blog mi-a apărut undeva în clasa a 8-a când mi-am și făcut „blog”. De fapt, mi-am făcut cont pe Blogspot și am început să scriu acolo tot ce credeam eu că este ok, la acea vreme. Am scris cam vreo 2 ani pe el, dar nu prea des, așa că am renunțat.

Acum, ideea de blog a venit de la Cosmin care, de cateva luni, îmi tot ține morală, cum că de ce nu îmi fac blog. Astfel că de astăzi o să vă transmit ce experiențe acumulez în cadrul evenimentelor, în viața de zi cu zi și nu numai.

Zicea Claudia o chestiune mișto, cum că „Aparent, domeniul juridic și bloggingul nu se leagă; în fapt, se potrivesc de minune.” 

3 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: