Campanii,  Fashion

Primul pop-up store Lidl și haine super faine

Ieri, 18 septembrie, s-a deschis primul pop-up store Lidl și prezintă noua colecție Esmara by Heidi Klum, o colecție care arată super bine.

Am așteptat colecția aceasta de haine cu sufletul la gură, pentru că văzusem cam în ce stil vor fi și mi-am dat seama că o să sparg niște bani pe ele. Si deja am început. Ieri am fost la lansarea acestui pop-up store Lidl, deschis în clădirea Magheru One (Bd. magheru nr. 1-3, București) și mi-am și cumpărat ceva. Dar am zis că mă întorc cu tot salariul la ei să fiu sigură că am cu ce cumpăra. :))

Îmi place tare mult că această colecție este formată din culori tomnatice și foarte faine: negru, maro, albastru strident, animal print. Și găsești de la maieuri la poncho-uri și de la pantofi cu toc la ghete cu toc. Ghete am zic că o să îmi iau și eu următoarea dată, sunt doar 120 de lei și sunt negre.

Apoi am zis că o să îmi mai iau și o salopetă care era 80 de lei și câteva bluze elegante la maxim 60 de lei fiecare din câte îmi amintesc. Oricum mai am timp, pentru că pop-up store-ul este deschis până pe 1 octombrie între orele 8:00 și 22:00, iar până pe 24 septembrie colecția va fi prezentă și în toate magazinele Lidl din țară.

Ieri mi-am luat un maieu albastru cu 35 de lei foarte vaporos și îmi place că nu transpiri in el.

Eu zic că aveți timp să mergeți să vedeți cum arată noul pop-up store Lidl și că o să vă placă foarte mult. 😀 Aștept în comentarii păreri despre el.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: