De zi cu zi

Ce faceți în acest weekend? (6)

Weekend-ul acesta pare să fie cu soare și vreme numai bună pentru alte activități în afară de clasicul grătar la iarbă verde de 1 mai. Și bineînțeles în afară de ieșirile din oraș. Eu sigur sunt jumătate în București și jumătate plecată așa că o să vreau să mă plimb cât mai mult și să profit de zilele cu soare.

Voi ce faceți în acest weekend?
  • Urban Sunsets – în parcarea Promenada este greu să nu găsești vreodată ceva de mâncare. Tot timpul este acolo un eveniment cu street food acolo la care să îți lase gura apă puțin. De data aceasta este Urban Sunset care adună următoarele brand-uri: Arrosticini, Burger Van, Circus Pub, Meat Busters, Mr Cannoli, VanPizza, Yiorgos Gyros. Sunt acolo și sâmbătă, și duminică de la 13 la 20.
  • Yakasha Festival 2017 – Parcul Izvor este într-o continuă sărbătoare. Și aici tot timpul găsești evenimente. În acest weekend, începând de vineri, 28 aprilie, și până pe 2 mai, este Yakasha Festival unde vor fi artiști atât din România, cât și din afară. Intrarea este liberă.
  • Zero Mai 2017 – când știi că se apropie 1 mai, știi că se apropie timpul de grătare și de băut. Dar mai ales de iarbă verde. Well, la Verde Stop Arena veți găsi de pe 29 aprilie și până pe 1 mai bere bună, iarbă verde și mâncare perfectă pentru o ieșire: Beautyfood (Tramezzini cu cea mai bună salată de ton, The Reuben Sandwich, Beef Bourguignon făcut la ceaun, Ratatouille la ceaun (vegetarian), Paella cu pui și chorizo, Kofta cu sos de iaurt și tahină la grătar și Pulpe de pui în baiț de muștar și bere la grătar) și deserturi surpriză de la Gelato D’Amore Taste Station.

Cam atât în acest weekend așa că bucurați-vă de zilele libere și ieșiți cât mai mult cât este timp frumos. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: