De zi cu zi

Ce faceți în acest weekend? (4)

Urmează iar un weekend despre care am auzit că va fi cu soare. Să sperăm că așa se și întâmplă. Așa că este musai să avem ce să facem. Eu vă ajut cu o listă, pe care o puteți completa în comentarii. 😀

Așa că ce faceți în acest weekend?
  • săptămâna a început cu Serile Teatrului Studențesc care țin până duminică, 7 aprilie, așa că profitați dacă nu ați mai fost de mult timp la teatru. Astfe. ajuns la a 19-a ediție, festivalul se desfășoară la Teatrul de pe Lipscani, iar actorii sunt studenți. Cât despre intrare, aceasta este liberă, so go on. Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul SISC.
  • pentru cei pasionați de rulote și de călătorii, la Romexpo este o expunere de autorulote de închiriat ce nu cred că ar trebui ratată.
  • duminca este pe relaxare, așa că puteți da o fugă la concertul celor de la Cats On The Roof. Suportul pentru artiști este de 15 lei și vă garantez că sunt super buni. Mai multe detalii aici.
  • e păcat să ratezi o deschidere de terasă în București, așa că zic să îți faci un drum la Simbio duminică de la ora 10. Pe lângă atmosfera faină, am văzut că au un meniu de îți lasă gura apă.
  • iar, pentru că de acum toate weekend-urile trebuie să fie cu bere sau ceva răcoritor, dumincă la Ground Zero Beer, găsiți pe lângă bere bună și mâncare artizanală de la Meat Busters.
Acum aveți ce să faceți în acest weekend, nu? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: