Evenimente

La BLP12 ne-am potrivit ca mozzarella pe pizza

Deja e tradiție. Când anunță Toma că încep înscrierile la o nouă ediție Bloggers Lan Party, hop și eu pe site să mă înscriu. De când am fost la prima ediție datorită Adrianei și norocului meu, mi-am promis că nu mai lipsesc la următoarele. Și uite că așa a și fost. Nu sunt eu o gameriță înrăită, dar o zi la câteva luni îmi permit să mă relaxez. Așa a fost și acum, la BLP12.

BLP12 – A 3-a ediție BLP la care particip, a 12-a ediție încheiată cu succes

BLP12 pot spune că a fost așa cum trebuie. Deja știam de acasă la ce turnee mă bag și nu mă așteptam să joc de 3 ori Catan în aceeași zi. Ca de obicei, al doilea joc la care m-am băgat, Guitar Hero, m-a învins cu grație. A doua oară când joc Guitar Hero și se pare că nu mă lecuiesc, așa că și la BLP13 vreau să arăt cât de repede pierd la el.

Într-adevăr, o zi întreagă de jocuri poate fi obositoare, având în vedere că trebuie să fii în mai multe locuri, dar merită pe deplin. Mi-a plăcut că de data asta, față de BLP10 și BLP11 a fost loc exact cât trebuie. Nici prea mult, nici prea puțin. Și a fost mult mai organizat. Chiar dacă tot se striga după gameri ba la etajul 2, ba la etajul 3, totuși informațiile au ajuns mai repede unde trebuie.

Și tare mult mi-au plăcut props-urile aduse de Pizza Hut care erau atât de cheesy. Așa că am spus da provocării și ne-am făcut o poză cu ele să fim siguri că nu le ratăm.

Felicitări încă o dată echipei și, mai ales, lui Toma care are răbdarea necesară să facă fiecare ediție mai bună și aștept următoarea ediție. 😀

Foto: Silviu Pal

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: