De zi cu zi

Cât de greu îi este lui Hillary Clinton să își stăpânească emoțiile

Oricâte cursuri de public speaking aș face, nu sunt de ajuns pentru mine. Nu reușesc să îmi stăpânesc emoțiile de niciun fel. De fiecare dată când mă gândesc că merg la o prezentare și trebuie să mă prezint „în fața clasei”, cum s-ar zice, încep să tremur și nu reușesc să îmi adun cuvintele. Nici măcar numele nu mai știu care este. În ciuda faptului că mi-aș dori să mă simt în largul meu în fața oamenilor, având în vedere că și profesia este de așa natură astfel încât să mă pună în fața oamenilor.

În liceu, începând cu clasa a 9-a, profesoara de turism a ținut să ne învețe dezvoltare personală și cele mai multe teme erau pe public speaking. La sfârșitul fiecărui semestru trebuia să prezentăm în fața clasei diferite cărți citite de noi. Și era atât de greu să văd cum toată lumea se uita la mine și așteptau să zic ceva pertinent.

Apoi, am fost la câteva evenimente organizate de Self Trust Academy unde s-a discutat despre vânzări și despre public speaking. Mi-am dat seama că poate acum am acel zvâc! pentru a mă ridica și vorbi în fața multor persoane, dar tot nu îmi stăpânesc emoțiile acestea distructive.

Declarația lui Hillary Clinton despre stăpânirea emoțiilor

Acum ideea despre care voiam să vorbesc este discursul lui Hillary Clinton. Nu sunt la curent chiar cu tot ce se întâmplă acum în SUA și nici cu dezbaterile. Dar este clar că, fiind femeie, îi este greu să fie pusă în fața atâtor presiuni care vin din partea tuturor. Citeam acum articolul Andreei despre Hillary Clinton și, apoi, am văzut și declarația făcută de aceasta pentru Humans of New York.

Într-un fel a crescut puțin în ochii mei, pentru că e greu să îți impui anumite atitudini atunci când încerci să fii lider. Și trebuie să fii pusă în astfel de situații ca să poți rezona cu ea.

Foto: Humans of New York

Un comentariu

  • toby

    În această seară este ultima dezbatere finală începând cu 3-4. Cred că îşi vor face și mai multe acuzații între ei mai ales Trump care o amenință pe Hilary cu arestul deși ea nu prea e mare administrator de ceva. Dar eu nu înțeleg ce fel de republican este el dacă are totuși atât de multe afaceri, foarte multe. Americanii n-au dintre cine să aleagă, sunt cam la fel cei doi candidați care s-au potrivit pe tipicul lor de alegători. Hilary sa iubit și cu femei, și care mai e pe deasupra și nițel bolnavă de pneumonie cu capul,are are o privire destul de adâncă dar cam pierdută cu acei ochișori albăstrui ai săi, este ca papa francisc. De Trump nu se poate spune că ar suferi de nici un fel de probleme.Doar i putem studia comportamentul căci avem ce studia și el la fel de vagabont eu mă mir cum de nu au descoperit presa pe câte site-uri de pornografice este pentru că aceasta este principala lui calitate ca fiind bogat ca de altfel de alții, știu să petreacă bine. Mai ales el. Este ca un fel de Vadim. Nici presa nu este cu el.Asta dacă nu si-o cumpără dar bate la ochi

Comentarii

%d blogeri au apreciat: