Reclama de dimineață

#GetOutOfOffice: Nu-ți amâna concediul de dragul serviciului

Cum am zis-o de multe ori până acum, sunt o workaholică. Dar doar dacă treaba îmi place și știu că îmi aduce beneficii. Cum, însă, știm cu toții, românii sunt făcuți să se plângă de job, de salariu, de cât de mult de muncă au, de șefuți, de drumul până la birou și de tot ce implică serviciul.

Dar când vine vorba de concedii, ori își iau și-l termină deodată, ori nu își iau deloc de frica șefilor sau că au deadline-uri pe care nu le pot amâna. Ultima se aplică, în general, corporatiștilor care sunt până peste cap ocupați de hârțogăraie și care, în mare parte, și-au mutat casa la muncă pentru că stau mai mult decât le permite programul.

Dintre aceștia, cei mai mulți amână concediile, pentru că ei cred că poate vine o perioadă de relaș în care să nu mi aibă atât de mult de muncă. Însă treaba nu stă chiar așa și ei o știu, dar tot mai speră.

Cei de la Virgin Atlantic au realizat o reclamă #GETOUTOFOFFICE exact pentru acest tip de oameni, în care îi îndeamnă să își părăsească biroul pentru scurt timp și să își ia acel concediu bine meritat.

Las mai jos reclama #GetOutOfOffice, poate vă convinge și pe voi să vă rezervați câteva bilete la avion și cazarea printr-o țară străină:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: