De zi cu zi

Coliziunea: un film duminical

Luni am fost la avanpremiera filmului Coliziunea (Collide) care a apărut ieri în cinematografele din România. Este un film duminical, cu de toate. Cu dragoste, cu acțiune, cu mașini, cu dragoste din nou. Este un film pe care îl vezi, de obicei, în familie.

Coliziunea: un film duminical

Ideea filmului este una ciudațică, cel puțin eu nu am mai văzut-o în alte filme.

Aflat în Germania, Casey (interpretat de Nicholas Hoult), un tânăr american, se îndrăgosteşte de Juliette (Felicity Jones), o tânără care călătoreşte prin Europa. Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l jefuiască pe un gangster german, Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa, dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

Este un film care trece prin multe idei cinematografice adunate. Are 99 de minute și promite multă acțiune. Ce trebuie să știți este că dacă veți urmări filmul până pe 16 septembrie la Grand Cinema and More din Băneasa Shopping Center veți avea șansa să câștigați un test-drive de weekend cu o mașină Volkswagen oferită de MIDOCAR, precum și cazare în 2 camere duble, pentru 2 nopți, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, în perioada 30-31 septembrie.

Vă las să vedeți trailer-ul și aștept păreri despre film:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: