Evenimente

Curtea Casei Poporului pe bicicletă la BikeFest

De puține ori te atingi de Curtea Casei Poporului, dar dacă îți spun că poți pedala acolo în perioada 3-4 septembrie m-ai crede? Nici eu nu m-aș crede, dar cei de la BikeFest îndeplinesc visuri, se pare, și te trimit să pedalezi acolo unde nici nu te aștepți.

Curtea Casei Poporului pe bicicletă la BikeFest

Este un moment bun să pedalezi într-un loc inedit. Weekend-ul acesta, în curtea Casei Poporului, suntem așteptați la BikeFest, un festival plin de activități sportive.

BikeFest este locul unde găsești cele mai fun competiții, activități de relaxare, super concerte și multe, multe premii.

Ce te așteaptă acolo? Pe 3 septembrie, Urban Race MTB și Urban Race Road, două curse diferite cu premii diferite, iar start-ul și finish-ul se fac în curtea Casei Poporului. Pe 4 septembrie, poți găsi un tur ciclist caritabil, prin care Asociația Green Revolution donează biciclete tinerilor sau copiilor care au nevoie. Astfel că la 20 de cicliști înscriși, se va dona o bicicletă. Eu zic că merită să faci o faptă bună și să te și ajute pentru sănătate.

De altfel, World Class Romania organizează un maraton de ciclism și aerobic cu o durată de 5 ore. Iar dacă te duci în cuplu la BikeFest, vei putea să mergi împreună cu prietenul/prietena pe bicicletă fără nicio problemă. Și muzica va fi asigurată de Vinyl, Rum, Tapas and Wine, bineînțeles, pentru că ai nevoie de atmosferă bună pentru maratoane. Zic să mergeți să vedeți că va fi chiar fun, dacă sunteți curioși și de alte activități.

Pentru că mai sunt 2 zile până începe BikeFest, azi și mâine vă mai puteți înscrie doar la fața locului, între orele 16:00 și 21:00, în Parcul Izvor, de unde vă puteți ridica și kit-urile. Ah, da, și înscrierea este gratuită. Apăi, dacă nici asta nu vă convinge să faceți puțină mișcare, atunci ce?!

Comentarii

%d blogeri au apreciat: