Campanii

YO Sirop de fructe e pus pe distracție la 60 de ani

Aseară am fost la cea mai distractivă competiție realizată de siropurile YO, Cocktail Master. Am fost o grămadă de oameni, împărțiți în participanți la competiție și în public. Recunosc, am făcut parte din public, pentru că sunt neîndemânatică și aș fi spart tot de după bar.

YO Sirop de fructe aniversează anul acesta 60 de ani

Dacă nu știați, this old man a împlinit anul acesta 60 de ani. Și cum e o vârstă importantă, a zis să se distreze cât poate de mult.

Înregistrat pentru prima dată în anul 1956, în Austria, YO este astăzi recunoscut nu doar pentru cel mai bun gust de fructe, dar și pentru produsele sale inovatoare. Din dragoste pentru fructe, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate, alese cu atenție și având originea strict controlată. Produse într-o fabrică ultra-modernă din Austria, siropurile YO sunt rezultatul a 60 de ani de experiență. Acestea sunt create după o formulă originară din regiunea Ybbstal, cunoscută ca fiind zona cu cele mai fertile pământuri pentru cultivarea fructelor din Austria.

Din gama de siropuri YO clasice fac parte următoarele varietăți: zmeură, fructe de pădure, cireșe, soc, coacăze negre, căpșuni, dar și fructe Multivitamin – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine și măr cu plante aromatice. – Creative Ideas

La evenimentul de aseară, YO Sirop de fructe ne-a întâmpinat în diferite combinații, în cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice. Iar competiția despre care v-am spus la început, a fost pe măsură. Agitație mare acolo, după bar, unii mai îndemânatici, alții mai neîndemânatici, dar s-au descurcat, cu chiu, cu vai.

Oricum a fost una dintre petrecerile cele mai bune la care am fost și sper să continue tot așa. Mulțumesc fetelor de la Creative Ideas și bineînțeles mulțumesc YO pentru primirea călduroasă de la eveniment. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: