Evenimente,  Fashion

Te aștept la Digital Divas by AVON. Save the date!

Știu de anul trecut despre Conferința și despre Gala Digital Divas și mi-a părut tare rău că nu am avut blog să mă pot înscrie și eu și să pot să îmi anunț cititorii de isprăvile mele. De data aceasta nu au mai scăpat de mine cei de la Evensys și voi participa în calitate de blogger oficial.

Ce nu știți voi este că Digital Divas by AVON este la a 5-a ediție și este cel mai important eveniment de fashion and beauty. Cum să refuzi așa ceva?! Nu ai cum.

Am cercetat lista de bloguri nominalizate de anul acesta și trebuie să știți și voi cã mai aveți două zile, până pe 15 mai, în care puteți să vă votați blogurile preferate pentru a primi premiul de cele mai bune bloguri.

Dacă nu intram în lumea aceasta a bloggerilor și dacă nu aveam curajul să scriu, nu aș fi întâlnit toți oamenii minunați care m-au susținut și care încă mă susțin în ceea ce fac. Și cu siguranță nu aș fi știut de astfel de evenimente.

De ce trebuie să participi și tu la Digital Divas by AVON?
  • Pentru că este cel mai mare eveniment de fashion and beauty
  • O să întâlnești multe vedete care vor discuta despre blogurile și despre succesul lor
  • Vei face networking cu bloggeri de fashion sau nu
  • Vei afla care sunt cele mai bune bloguri de lifestyle

Poți cere o invitație gratuită aici. Așa că nu ai nicio scuză să nu îți eliberezi data de 20 mai. Pentru că e altceva când ești acolo, decât dacă afli de pe Facebook ce se întâmplă și ce s-a vorbit, nu?

Te-am convins? Dacă da, ne vedem acolo! 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: