De zi cu zi

De ce nu îmi place să merg la shopping

Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Iubesc hainele și tot ce e nou, dar urăsc shopping-ul. Niciodată nu am putut să înțeleg cum pot unele persoane să stea și 3 ore la shopping doar uitându-se la haine.

De ce nu îmi place să merg la shopping?

Am impresia că, atunci când merg fără să știu exact ce vreau, pierd mult timp pe care l-aș putea folosi în alte scopuri. De când am început să mă ocup și de blog, timpul meu pentru a face altceva a scăzut drastic. Abia mai am timp de a ieși pe undeva, darămite să pierd câteva ore făcând cumpărături.

Și pentru că acum sunt pe principiul de work harder despre care v-am povestit aici, nu îmi place să pierd timpul nefăcând ceva util.

Plus că eu dacă merg să îmi cumpăr ceva, de obicei știu ce vreau și știu și în ce magazine vreau să intru. Adică nu intru în toate din București și după îmi dau seama că vreau ceva din primul. Am câteva magazine pe care mă axez.

Iar dacă mă pui să probez 20 de haine, deja îți poți da seama că plec de acolo nervoasă și cu niciun chef de vizitat alt magazin. Pentru că mă obosește probatul. Simt că îmi ia toată starea de bine. O bluză, două probez, dar de la a treia deja avem o problemă și iese cu scântei.

Prefer să fac cumpărăturile online, dar să nu am probleme cu măsurile hainelor și să nu fie nevoie să le returnez. No time to spend on those things.

Însă, dacă mă lași în Cărturești, m-ai pierdut de tot. Nu mai ies de acolo cu orele. Mă uit la toate cărțile, mă mai uit încă o dată la cele pe care deja le-am văzut cu o săptămână înainte și, dacă ceva merită, o și iau fără să stau pe gânduri.

Dacă vrei vreodată să scapi de mine cât timp îți faci cumpărăturile, du-mă într-o librărie. E cel mai simplu și eficient mod. Nu plâng dacă văd cărți și nici dacă mă lași singură printre ele. Doar că dacă vii să mă iei de acolo s-ar putea să fac nazuri și să mă așez în fund zicând că eu nu plec fără o carte nouă.

Voi cum stați cu shopping-ul? Vă împăcați cu el? 😀

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: